10.1.06

työnjakoa


Raimo Auvisen Reviiri Haihatuksessa 2002

On tämä meidän vakituinen blokisti pitemmän aikaa tivannut että pitäisi minunkin välillä kirjoittaa tänne tai muuten ottaa kuulemma nimeni pois, kun en hoida velvollisuuksiani. Kirjoittelenpa sitten kaikkia tietysti kovasti kiinnostavasta aiheesta. Eli remontista.
Se kun on pääasiallisesti minun miehisellä vastuullani.

Kesänäyttelyn taiteilijalista alkaa olla muutamaa varmistamista vaille valmis. Mahdollisesti pari taiteilijaa mahtuu vielä mukaan.Tuleva näyttely alkaa omissa mielikuvissa ainakin näyttämään hyvältä. Uuttakin on tulossa, odottelemme vielä varmistuksia, koska ihan kaikkea emme pääse itse päättämään, vaan on jonkinverran byrokratiaa päässyt lipsahtamaan mukaan. Mielenkiinnolla odottelemme.

Alkaisi pikkuhiljaa painamaan päälle myös näyttelytilojen maalaaminen ja muitakin pieniä kunnostuksia pitäisi taas tehdä. Ettei ihan kaikki kaikki jäisi taas viimetinkaan. Esimerkiksi kaikki alakerran seinät pitäis maalata.
Viime kesänä tämä meidän ripustajakuraattorosiivoojataiteellinenjohtaja Merja halusi teosten ja tekijöiden nimet kirjottaa suoraan seinään paksulla kynällä. Toki se oli ihan onnistunut ratkaisu, mutta teettää nyt sitten hiukan ylimääräistä hommaa. Nyt vaan pitäisi olla varaa ostaa sitten maalia. Taitaa tuo lämmitysöljyn osto ajaa maalin oston edelle. Saas nähdä.
Samoin pitäisi saada käyntiin oma taiteellinen työskentely että saisi muutaman omankin teoksen tulevaan näyttelyyn.