30.8.05

ääni lähti

Veli Granö pakkasi tänään omat ja Juha Kiwanon teokset ja soittopelit ja vei ne omiin varastoihinsa, uusiin näyttelyihin ja kadulle soimaan.
Granö-Kiwano parivaljakko jäjesti näyttelyymme rytmit ja äänen Granön Kiwanon soitantaa esittävällä videoinstallaatiolla ja Kiwanon omilla soittimilla.
Katusoittajan soittimia sai yleisö kokeilla ja ihan kiitettävästi huoneessa musisoitiinkin.
Granö epäili keväällä hermojemme kestävyyttä kattila-pannumusiikin jatkuvassa paukkeessa. Alkuun aina sammuttelimmekin hiljaiseen aikaan soittimen, vaan eipä tuo meitä häirinnytkään, totuimme siihen pian ja se saikin soida aina koko päivän.
Jalkaa vaan vipatti siinä rytmin ilotulituksessa.
Mutta nyt siis lähti rytmit talosta. Jos ikävä iskee tai vieroitusoireita alkaa ilmetä, on meidän mentävä Helsinkiin Ateneumin kulmille, siellä se Kiwano on.

2 Comments:

Blogger Pörrö Sahlberg sanoo...

Hyvä kun muistutit. Mun on pitänyt Haihatuskäynnin jälkeen monta kertaa käydä viemässä Kiwanolle yksi pienenpieni kattila, jonka jemmasin tuonne kaapin taakse. Se on ihan surkia ruuanlaittoon, mutta soi mahtavasti. Täytyypä ottaa se mukaan seuraavalla kerralla kun lähteepi keskustaan.

30/8/05 19:45  
Blogger Merja sanoo...

Hieno homma!
Kiwanolla onkin kaiken aikaa uusien äänien haku päällä. Eli kaikki kattilat, pannut, kipot, kupot, joista ääntä voisi olettaa lähtevän ovat tervemenneitä atskin nurkan katusoittajalle, joka sitten koklaa passaako ääni kombinaatioon. Iltaisin vissiin parhaiten kattilat ja pannut siellä soivat, joten ainakaan ihan aamusta ei soittajaa sieltä tavoita.

30/8/05 21:26  

Lähetä kommentti

<< Home