10.10.05

maanantai


Raimo Auvinen 2005: maanantai


Vaikkei oravanpyörässä ollakaan, täytyy kuitenkin silloin tällöin ihan herätyskellon kanssa herätä, pysyypä tatsi siihenkin.
Erityisnuoremme lähtee aina viikonloppu-vapaidensa jälkeen Pieksämäelle sisäoppilaitokseen aamulla puoli seitsemän bussilla. Eli herätyskello pärähtää sillon jo varttia vaille kuusi.

Tänään aamupäivällä lähdimme Korpilahdelle Alkio Opistoon, kun ajattelimme että Luovan Pajan tiedottamasta julkaisupäivästä saattaisi tarttua meillekin jotain Menevän miehen kirjaprojektia hyödyttävää. Kotona olevat keskeneräiset ja aloittamattomat työt alkoivat kuitenkin painaa ja selkääkin rasitti se paikallaan istuminen, varsinkin kun aihe meni kumminkin pikkusen sivu, pääosassa olivat paikallisjulkaisut, kyläkirjat yms. Mielenkiintoistahan tuokin oli ja saattaa olla että tilaisuuden jatkossa olisi meillekin ollut tärkeää tietoa, ohjelmassa kun oli muun muassa pienryhmissä keskustelua esimerkiksi kirjan ulkonäöstä tai videosta kirjan vaihtoehtona.

Väliaikakahvit hörpättyämme kuitenkin yllättäen aurinkoinen syksy veti meidät ulos opintopöytien ääreltä ja huomasimme olevamme matkalla kaunista korpilahdentietä kotiinpäin.

Huomenna olisi sitten Mikkelissä Maakunnallisen luovuuden barometri -seminaari, sinnekin oli vähän ajatusta mennä, mutta eipä taideta, täytyy luoda välillä tai ainakin siivota työhuone.