18.11.05

rientoja


osa Raimo Auvisen teoksesta Polku Haihatuksessa 2005

Olemmepa kutsuttuja. Rientoja on ihan sopivasti.
Niitä entisaikojen pikkujoulurumbia en yhtään kaipaa, vaikka ne enimmäksen olivatkin lastenjuhlia. Onneksi ovat penskat kasvaneet juhlimaan keskenään, aikansa kutakin, tiptaptiptap..

Huomenillaksi olemme kutusutut Teatterikoneen Ilosen talon ensi-iltaan. Koneella on nettisivut uusittu, tietoa teatteriryhmästä ja sen Ilosesta talosta löytyy sieltä.
Tänään telkkarissa Keski-Suomen Uutisissa klo 17.50 tulee myös juttua tästä joutsalaisteatterista. Ja jos asuu niin kehnosti ettei Keskisuomi näy, voi jutun katsastaa netissä YLE24 videosalissa myöhemmin illalla.

Tässä ihan liki, nelostien varrella on avattu uusi maatilamatkailu-tila, Lamminmäen tilat.
Siellä on sunnuntaina avoimet ovet.
Käynemme katsastamassa, tervetullut lisähän tuo on paikkakunnan matkailutarjontaan. Saattaa olla hyvä kohde myös meidän ryhmämatkailijoillemme.

Ensi viikolla on Roi Vaaran näyttelyn avajaiset Jyväskylän Taidemuseossa.
Onneksi tuli kutsu sinnekin. Joogat jääköön siltä illalta, luultavasti saan sieltä sielulleni joogaa, Roi Vaara on idolini. Olen performanssitaiteen ystävä, tykkään aineettomasta taiteesta, sellaisesta mistä ei välttämättä jää mitään turhaa tavaraa.

Kulttuuripläjäysten lisäksi olen kutsuttu ilmaiseen mammografiaseulontaan.
Siihenkin tissinlitistykseen menen ihan hyvillä mielin, hyvähän se on, jotta huolehditaan ja kuvaahan siinäkin kait syntyy.