18.1.06

hyvää päivää paha päivä


Haihatuksen säästöpossun saa avata vasta pahana päivänä (Morgan 2001)

Töitä on paljon, mutta sitä saa tehdä omaan tahtiinsa, tarvittaessa illat ja viikonloputkin. Ja kun se on sitä mistä tykkää, ei tarvita rajoja vapaa-ajan ja työn välillä. Ja lenkkeillessä ja yöllähän ne parhaat ajatukset syntyvät, tärkeä osa luovaa työtä siis sekin.
Toimeentulon kanssa kyllä joudumme stressaamaan välillä, aina välillä tulee mieleen josko tässä yhtään mitään järkeä on. Tosiasiassa taloudellisesti ei todella ole, mutta se tunnepuoli onkin meille sen verran tärkeämpi.
Onneksi asioilla on tapana järjestyä, kuten muumimammakin taisi viisaasti tietää.
Tänään aamulla varovaisesti jo huokasin lehdessä olevaa ilmoitusta sanomalehdenjakajan aamuyö-työstä, mutta niinpä vain asia taas pikkuiseksi matkaa järjestyikin; Keski-Suomen taidetoimikunta on myöntänyt apurahaa ruumiinkulttuurikirjamme toimittamiseen ja kuvittamiseen. Ei ihan sitä mitä pyysimme tai tarvitsemme, mutta kuitenkin.
Taas porskutetaan pätkä eteenpäin.

3 Comments:

Blogger Pörrö Sahlberg sanoo...

Pim olet haastettu
http://blogit.claymountain.com/ike/index.php?/archives/1015-Omituisten-otusten-kerho.html

18/1/06 19:41  
Anonymous Kirsti sanoo...

Kuulostaa kyllä kovin tutulta. Minäkin katselin mainosten jakajien hommia, mutta sitten pätkähti Kordelinilta pieni apuraha. Joskus kyllä mietin, että miten kauan sitä jaksaa huolettomasti elellä näin kädestä suuhun. Mutta ehkä ihmisten turvallisuudenhakuisuudessa on perskohtaisia eroja ja ehkä minä en sitten ole erityisen turvallisuushakuinen. Tässä hommassa siitä ainakin on hyötyä.

22/1/06 11:32  
Blogger Merja sanoo...

Juu ei se todella lisää luovuutta tuo stressi, ei pidä paikkaansa tuo nälkätaiteilijuuden tuoma luovuus ainakaan täällä. Kyllä olisi helpompi luoda, jos ei tarvitsisi huomisesta ruuastaan olla huolissaan. Vaan päivä kerrallaan kun osaa olla, niin kummastihan tuo näyttää kuitenkin lutviutuvan. Siihen on luotettava.

23/1/06 10:18  

Lähetä kommentti

<< Home