1.7.06

punaiset puukkarit ja vanhat viiritToivon Torin kirppis on ihan lähinaapurimme, lähes melkein samalla tontilla.
Siellä kannattaa käydä aina silloin tällöin tsekkailemassa ja aarteita bongailemassa, ”uutta” tavaraa sinne ilmaantuu aika tiuhaan.

Monet näyttelyvieraammekin yhdistävät kirppiskäynnin kulttuurikierrokseensa, äskettäin eräskin hihkui riemusta löydettyään sieltä Baddingin vanhan vinyylikiekon.
Itsekin kävimme siellä taas eilen ja kotiin tulimme vain muutamaa euroa köyhempinä mutta onnellisina lähes uuden amerikkalaishirvitysmallisen pikkupoikien chopperipyörän, muutaman ruusuisen kahvikuppi-parin, punaisten puukenkien ja AHHH!!, parinkymmenen ihanan nostalgisen matkamuistoviirin kanssa!

Voi tätä ihmisen tavaran kaipuuta! Ei näille kaikille mitään järkevää käyttöä tahi tarkoitusta ole, tunnetta ja muistoja nämä vanhat esineet enemmänkin herättävät. Hyvä mieli tuli vaikkapa niistä kauniista käytössä pehmenneistä punaisista puukkareista, vaikka vähän pienet olivatkin.

4 Comments:

Anonymous Rune sanoo...

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan...jne. Merjalle

2/7/06 01:41  
Blogger Merja sanoo...

voi, kiitos Rune, sinä muistit!

2/7/06 08:33  
Anonymous Rune sanoo...

Sanos Raimolle kanss terveisiä. Pitäisi Haihatuksessa tulla käymään kunhan vain ehtisi. Ehkä samalla reisulla kun lähen lasten kanss käymään Lintsillä, ei tulevalla viikolla vaan seuraavalla...tarjootko mansikkakakkuteet...heh...heh...

2/7/06 09:30  
Blogger Merja sanoo...

jo vain!

2/7/06 10:46  

Lähetä kommentti

<< Home