25.1.06

k-rappuKulttuuriohjelmia kaipaisin telkkariin.
Ennen tuli sentään Valopilkku, sen katsoimme aina, sen jälkeen ei oikein nämä torstaiset kulttuuriohjelmatkaan ole päässeet sytyttämään, jäimme Valopilkkua kaipaamaan. Kait siellä jossain kanavalla jotain voi tullakin, vaan jos on vaan nämä perinteiset neljä kanavaa, niin eipä kummosta ole ollut viime aikoina. Ruotsikielistä joskus näyttää tulevan, hyviä muutenkin näyttävät ruotsikieliset ohjelmat olevan ja ihan suomekielelle tekstitettyjäkin.
No, nytpä onneksi alkoi tämä uusi K-rappu, jonka konsepti ainakin näyttää lupaavalta, mutta oi miksi niin aikaisin, tiistaisin jo kello 19.10. Taitaa jäädä monesti katsomatta, eipä tuota ole ainakaan meillä totuttu vielä pitämään töllötysaikana. Arki-ilta siinä 21-22 olisi sopivampi tämmöiselle aikuisten asiaohjelmalle. Siis minun mielestäni ainakin.
Hyvä kumminkin että edes tulee tämmöstä kulttuurimakasiiniohjelmaakin. Saattapa se telkkari joskus aueta niin aikaisinkin, jos muistuu ja on aikaa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi sanoo...

Ostapa digiboxi (alle 100€) niin näkyy Teema. Siellä on jonkinverran kulttuuriohjelmaa ja FST:n puolella tulee kans. Ja lauantaina ja sunnuntaina hyviä elokuvia noilta kanavilta.

25/1/06 20:51  
Blogger Merja sanoo...

osta! heh.

26/1/06 10:20  

Lähetä kommentti

<< Home