3.7.06

conditorie


Morganin Rakennusmiesten Kaakkukisa Haihatuksessa 2006

Ihan ilman täytekakkua sujuivat äskettäiset synttärit ja hääpäivät. Juhannusta sentään juhlistimme kakulla, suunnittelimme sitä näyttelyvieraillekin tarjoavamme, vaan omiin suihinhan tuo äkisti upposikin.

Näyttelyssä Morganin huoneessa oleva Rakennusmiesten Kaakkukisa sensijaan tuntuu ihmisten makuhermoja tai ainakin kilpailuviettiä kutkuttavan. Siihen viittaa ainakin äänestysuurnan uhkaava täyttyminen ja äänestyslippujen loppuminen vähän päästä. Tärkeäähän tuo oman mielipiteen ilmaiseminen on, vaikka ei palkintoakaan ole tiedossa.
Vaan emmeköhän sentään näyttelyn päätyttyä laske tulokset ja ilmoita vaikka tässä blogissa, mikä näistä herkullisista konditoriatuotteista oli yleisön suosikki! Vai mitä Morgan?

4 Comments:

Blogger hamalainen sanoo...

Ilman muuta. Olisihan tuon kilpailuasian voinut suunnitella tietty tyylikkäämminkin. Kiitos, kun näette vaivaa sen eteen. Niin, ja onnea kaikkien noiden mainitsemiesi tapausten johdosta.

t. Morgan

4/7/06 21:54  
Blogger Merja sanoo...

Eläpäs hamalainan huoli!
Ei tyylissä mitään vikaa ole ollut, yllätyshän tuo oli, että ihmiset niinkin innokkaasti haluavat osallistua kisaan, jossa ei luvata edes tallinnanristeilyä! Eikä tuosta tännepäin vaivaa ole, onpahan vaan taas yks interaktiviteetti näyttelyssämme lisää!

ps. olipas hienot juttu itä-häme -lehdessä ja voima-lehdessä morganismista!!

4/7/06 22:31  
Blogger Merja sanoo...

...sitäpaitsi voittajahan tulee olemaan joku noista kakuista, palkitset sen sitten vaikka tallinnaristeilyllä!

5/7/06 09:40  
Blogger hamalainen sanoo...

Leipurikin on tiedossa, palkitsen mieluummin hänet.
Joo, olivat ne jutut mieltäylentävää luettavaa.

6/7/06 22:21  

Lähetä kommentti

<< Home