14.12.05

näinkinköpäin?Haihatus-ideologiaahan on myös kyseenalaistaminen, viime kesän Haihatuksen t-paidatkin olivat nurinpäin ja tekstinä näinköpäin? Kysymyshän tuo taitaa tämän blogin nimenäkin olla.

Haihatussarjis mainostaa itseään verkossa, että sitä on saatavilla myös Kasvis-Lihis paperiversiona, tähänhän tietysti tarkkaavainen lukija heti alkujaan tarttui, että näinköpäin se nykyään jo on, että on jotain vielä jopa paperiversiona saatavilla? No nythän sitten on päässyt käymään tämän taidettako?:n kanssa samoin, sitäkin on nyt saatavilla paperilla. Joutsan Seutu -lehdessä on tästä eteenpäin parin viikon välein taidettako? kolumni, jossa kirjoitellen ja kuvitellen pääsen taidetta revittelemään ja levittelemään. Näinpäin Haihatus etenee, perästäpäin, verkosta paperille.
Meneekö se sitten oikeinko vaiko väärinköpäin, miettikääpä sitä tykönänne, miettiminen on aina hyväksi.

2 Comments:

Anonymous marja-leena sanoo...

Onnes olkoon! Aina on hyvä kun taidetta saa esille mailmalle ja kestusteluihin. Hieno kuva, haihatuksen?

14/12/05 19:10  
Blogger Merja sanoo...

kiitos kiitos, sen verran on oma lehmä ojassa, että tuntuukin hyvältä täällä omalla paikkakunnalla taiteesta kirjotella. kun täällä kyllä on monenlaista taidetta, jota on kiva kaivella ihmisten huomattavaksi. kuvassa on Teatterikoneen Vartijat performanssia viime kevään Haihatuksen avajaisista.

14/12/05 19:18  

Lähetä kommentti

<< Home