28.7.06

parittomia sukkiaKatoavatko sukkasi? Tuleeko pesukoneestasi pyykin jälkeen takaisin vain yksi sukka parista?

Varsin tuttua useimmille meistä. Lähes kaikilla on oma tarinansa katoavista sukista. Tätä varsin yleistä harmia ovat tarkemmin tutkineet lahtelaiset taiteilijatoverukset Pekka Purhonen ja Heikki Saure.
Asialle onkin löytynyt varsin konkreettinen selitys: Strumphica Ahmicus. Tällainen sukansyöjän prototyyppi on tänä kesänä nähtävissä Haihatuksen Parittomien sukkien näyttelyssä. Nähtävillä on myös millaista jälkeä tämä hirviö sukistamme jättää; ulostetta on esillä.

Kovasti sukansyöjä on kirvoittanut ihmisiä kertomaan katoilevista sukistaan ja erilaisia ratkaisumalleja tälle niin yleiselle haitalle. Olemmekin kehoittaneet heitä kääntymään kadonneiden sukkatarinoiden keräilijän Heikki Sauren puoleen kokemustensa kanssa. Heikki ottaa mielellään vastaan tarinoita, jospa vaikka joskus vaikka kirjan niistä tekisi.
Lähettäkää vaan vaikka tänne meille niitä sukkajuttuja, pistämme menemään edelleen Heikille.

Kukapa ei tahtoisi löytää sukkiansa vaikka kirjan sivuilta!

2 Comments:

Anonymous Jaatiina sanoo...

Voi harmi, kun en muistanut tuota näyttelyä! Minä olen saanut viidet (!) sukat rikki kesän aikana, tietysti aina vain se toinen on reikiintynyt. Täytyisi varmaan alkaa kulkea eriparisissa sukissa. Tunnustan - olen joskus niin tehnytkin. ;)

Ja hävettää, kun en ole muka Haihatukseen avajaisten jälkeen ehtinyt. Onneksi olen tuttavia sinne värvännyt ja eräskin bookcrossing-kirja on jo kiertänyt Joutsasta Tampereelle ja sieltä edelleen Kuopioon!

3/8/06 09:38  
Blogger Merja sanoo...

hei hoi, ei pidä näillä asioilla stressata. sitä paitsi ei ne kesät tähän lopu, eikä haihatukset varsinkaan.

bookcrossing istuu kyllä sanavarastoomme hienosti. se on kiinnostanut ihmisiä, joten kirjojen vapautus-aate on hitusen täältäkin levinnyt.

3/8/06 17:49  

Lähetä kommentti

<< Home