13.7.06

ruumiinkulttuuriprojekti


kuvan saa suuremmaksi klikkailemalla

Ehei, ei ole Haihatuksen ruumiinkulttuuriprojekti päättynyt, vaikka pääosan esittäjä onkin jo timmissä kunnossa. -Edelleen, vaikka tavoitepaino saavutettiinkin jo marraskuussa.

Taittaja-taitaja Pekka Suomäki toi toissapäivänä kirjamatskut nähtäväksemme. Wau! siitä tulee H I E N O!, kuten osasimme odottaakin.
Nyt on sitten hommailtu EANnät ja ISBNnät, tarkisteltu suurennuslasin kanssa tekstiä ja kohta lähtee opus painoon.

Kyseessähän on siis kirja Haihatuksen ruumiinkulttuuriprojektista, jossa haihatusmies uhrattiin liikunnan alttarille; liikkeelle ja laihtumaan 63 kiloa. Kirja nimeltään Menevän miehen malli kertoo tarinan miehen matkasta sohvan pohjalta Finlandia hiihdon jälkeisiin tunnelmiin. Olen lähiperspektiivistä hommaa seuranneena kirjoittanut ja piirtänyt päiväkirjamerkintöjä julmasti mukaillen koko komean prosessin. Pekka Suomäki on sen sitten pistänyt pakettiin ja tehnyt siitä taidekirjan.

Tuskin maltatte odottaa, mutta syksyllä se julkaistaan!

4 Comments:

Anonymous Viides rooli sanoo...

Jopa on roima pudotus, painossa meinaan. Kirjanne kuulostaa lupaavalta - ja hauskalta. Minkä kustantajan kautta teos pullahtaa markkinoille?

13/7/06 12:58  
Blogger Merja sanoo...

Totta! pudotus oli roima! 63 kiloa noin raskausajassa (vähän yli 9kk). Ja poika on potra!
Kustantaja on tietysti se paras, kaunein, itsenäisin ja taiteellisesti vapain: HAIHATUSkustannus.

13/7/06 13:23  
Anonymous SusuPetal sanoo...

Uskomaton, hieno suoritus! Ja yhtä hieno tulee varmaan kirjastakin!
Onnea kohta-syntyvälle:)

13/7/06 20:39  
Blogger Merja sanoo...

kiitos, kirjan tekstiä ja kuvia vuoden mittaan pyöriteltyäni, huokaisin helpotuksesta kun sain ne taittajalle, pois käsistäni ja silmistäni. Nyt taas ihan innoissani niitä tutkittuani tiedän että siitä tulee hyvä kirja!

13/7/06 21:24  

Lähetä kommentti

<< Home