24.2.06

finlandia-ehdokas yrjötaudissa ja mediamylläkässä


Merja Metsäsen Yhteiskuntaverkosto Haihatuksessa 2002

Huomenna on se suuri päivä kun Finlandia-ehdokkaamme hoitaa kilometrit haltuun.
Olemme tekemässä kirjaa tästä entisen sohvaperunan matkasta Finlandia-hiihdon jälkeisiin tunnelmiin, joten pikkasen pistänee paineita sekin. Kirjaa on aika pitkälle vuoden mittaan päiväkirja-merkintöjen pohjalta jo kirjoiteltu ja kuviakin piirrelty, joten tässä vaiheessa ei passaisi mennä pupu pöksyyn. Jotain sinne kumminkin oli vähällä mennä tässä keskiviikkona, kun koko 80 kiloinen hiihtotiimimme huusi yrjöä yöllä vessassa ja päivän makasi sängyn pohjalla kuin muinoin huonompina aikoinaan. Nyt ei vaan ollut omaa syytä eikä ansaittua tämä vatsatauti.

Tänä aamuna Lahden Radiossa kuultiin hiihtotiimimme haastattelu ja siinä toimittaja väitti huippu-urheilijoille usein tämmöisiä vatsa- tai muita vaivoja olevan selityksinään, jos ei etukäteen niin jälkeenpäin kumminkin. Jee, huippu-urheilija!
Itä-Hämeessä on myös tänään juttua hiihtotiimimme valmistautumisesta. Huomisen päivän vietämme siis Lahdessa, hiihtotiimi ladulla ja kannustusjoukot ladun varressa. Koko päivän.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi sanoo...

Poistukoon Ykä takavasemmalle, padam! Onnea ladulle ja työpöydän ääreen!

mn

24/2/06 11:47  
Blogger Merja sanoo...

joo, ei ois yrjö kiva hiihtokaveri. itsellänikin joku mahassa mölyää tällä hetkellä, mutta kaipa sen yrjön sinne ladun varteen voi viedä huutamaan ;)

24/2/06 12:06  
Blogger hamalainen sanoo...

Pese ne, Rambo!

24/2/06 22:01  
Blogger Raimo sanoo...

pesty on!

25/2/06 20:15  

Lähetä kommentti

<< Home