4.2.06

ruumiinkulttuuriprojektihankeRuumiinkulttuuriprojekti voi hyvin ja etenee.
Raimohan tekee siinäkin ruumillisemman työn, nytkin lähti reippaasti hiihtämään vaikka pakkasta on parikymmentä astetta. Finlandia-hiihtoon ei ole enää kuin parikymmentä yötä ja sinnehän miehen meinaamme pistää itsensä voittamaan.
Kuntoilijaksi on tuokin mies päätynyt. Ei olisi vuosi sitten tullut heti mieleen.

En olisi kyllä vuosi sitten itsestänikään uskonut, että kirjoittelisin johonkin liikuntalehteen. Saatikka että aiheena olisi Raimon valmentautuminen Finlandia-hiihtoon. Näinpä se elämä välillä etenee omia polkujaan uusia uria availlen.
Eilen ilmestyneessä Kunto ja Terveys lehdessä oli jatkoa juttusarjalle, jossa kerromme Haihatuksen hiihtotiimin mietteistä suuren koitoksen alla. Luvassa on kevään numeroon sitten selostaa hiihtosaavutus tunnelmineen.

Kirjan kirjoittamistahan tämä projektihanke myös on tiennyt. Haihatuskustantamo on tuottanut aiemmin kaksi enempi kuvaan keskittynyttä kirjaa, tämä vielä toistaiseksi napakkaa nimeä etsivä opus vaatii kyllä kirjoittamistakin, tosin kuvaa siihenkin on tarkoitus laittaa mahdollisimman kattavasti, tietysti. Saapas nyt nähdä kuinka korkealle sana lentää näin tuoreeltaan. Innostusta ei kumminkaan puutu.

2 Comments:

Anonymous Morgan sanoo...

Hurjat!

4/2/06 22:17  
Blogger Merja sanoo...

nimenomaan hoolla.

7/2/06 14:45  

Lähetä kommentti

<< Home