2.2.06

tiedotusAlkuviikosta palaveerasimme kunnan matkailusihteerin kutsusta asioista ja imagoista, joilla haluaisimme kunnan matkailua markkinoida. Pikaisesti on tarkoitus vielä tämän kevään tarpeisiin tehdä uusi matkailuesite. Noh, ei meitä tosiaankaan monta ollut, mutta hyvinpä hämmensimme sopan kuitenkin, eiköhän se matkailusihteeri tarpeekseen evästä saanut mainostoimistolle viestittäväksi.

Tänään matkasimme Hankasalmelle Luovan Pajan kutsusta Tiedotusfoorumiin.
Tiedottaminen on taidelaitoksemme tärkeimpiä markkinointikeinoja puskaradion ohella. Tärkeätä tietoa ja oppia saimmekin taas jonkin verran eteenpäin. Tärkeä tietohan on tietysti sekin, ettei ihan hakoteillä ole aiemminkaan ollut, kohtuullisen kelvollisesti olemme ihan vaan kantapään kautta oppineet tätä tiedotushommaakin tekemään.

2 Comments:

Anonymous Viides rooli sanoo...

Haihatus maailmankartalle! Lupaan olla tiedotustalkoissa mukana. Sitäkin varten tämä netti on, eikö?

Ja sitten yksi idea mietintämyssyyn: havahduin itse viime vuonna aivan liian myöhään enkä ehtinyt mukaan tutustumaan Pirkanmaalla järjestettyyn taidesuunnistukseen. Tapahtuma sai onneksi niin hyvän vastaanoton, että huhtikuussa on nyt luvassa toinen. Ja nyt aion kiertää parikin kohdetta.

Lisätietoja löytyy http://www.taidesuunnistus.net/2006/paasivu.htm

Tällainen tapahtuma, pienimuotoisenakin, voisi olla alueellanne hyvä täky.

3/2/06 00:21  
Blogger Merja sanoo...

kiitos, netti-verkosto lieneekin jonkin sortin nykyversio puskaradiosta.

taidesuunnistus on hieno idea, ei kyllä ihan sinällään toimi meidän nurkilla. mutta jotain samansuuntaista kyllä voisi mietintämyssyssä muhistuakin. jonkinmoista taiteen kylälle viemistä olemmekin jo miettineet. ainakin aiomme pistää jonkinlaista kulkupeli-lainaamoa, potkupyörästä maitokärryyn olisi lainattavissa kylällä liikkumisiin.

3/2/06 09:02  

Lähetä kommentti

<< Home