20.2.06

mykistynytIhan oikea manuaali-kirje tuli postissa tänään:))
Kuori oli käsinkirjoitettu, eikä mikään viitannut laskuun eikä mainokseen, joten iloisen uteliaana ryhdyin aukaisemaan. Mutta voih, kuori oli ihan tyhjä! Eikö ollutkaan mitään sanottavaa? Vai oliko se niin sanottu asiaton viesti?

Noh, tosissaan, tämmöstähän voi sattua vaikka kelle, kuori kiinni ja postiin, vaikka kirje itse olisi vielä pöydällä. Läheltä on liipannut täälläkin joskus, onneksi olen ajoissa huomannut kuitenkin, ei ole ihan postiin asti ehtinyt, toivottavasti, kai.

Tätä ei ollut edes suljettu, liimaluiska oli vielä irrottamatta, joten ei se postissa ole auennut. Vaan kyllä jää tämmönen kutkuttamaan, mistähän tärkeästä tiedosta jäämme paitsi, ei oikein voi mistään kyselläkään, kun ei ollut lähettäjästä muuta vinkkiä kuin Lappeenrannan postileima ja Kotkan kaupungin kirjekuori.

Joten kotkalaiset hoi, odotamme postia.

6 Comments:

Anonymous Jani sanoo...

Siellä piti olla esite Repinin instituutin kuvataidekoulutuksesta Kotkassa. Katso www.jamilahti.com

Kaivelin roskistani, ja sieltä löytyi sama kirje, samalla käsialalla!

Jani

21/2/06 22:10  
Blogger Merja sanoo...

kiitos! nyt helpotti. taas oli siis kuitenkin internetistä apua.

kiitos myös upeista kuvistasi, täällä tsekataan aina päivityksesi tarkasti.

21/2/06 22:36  
Anonymous Jani sanoo...

Samaten täällä! Kuvataidebloggaajia näyttää olevan yllättävän vähissä, ei nyt tule mieleen juuri muut kuin te ja Jyväskyläläiset. Mistähän tekisi hyvän taideblogilinkkilistan?

21/2/06 22:48  
Anonymous Viides rooli sanoo...

Olipa mainio asia, että Jan oli unohtanut kirjeen kuoresta, sillä ilman tätä kommenttikeskustelua tuskin olisin löytänyt hänen todella upeita kuviaan, en ainakaan ihan heti. Meilasin jo hänelle itselleenkin ihailevan viestin.

22/2/06 11:10  
Blogger Merja sanoo...

semmoinen pieni korjaus viidennelle roolille että Jan ei ollut kirjeen lähettäjä, vaan oli itsekin saanut samanlaisen kirjeen. eikös toimi upeasti tämä blogiyhteistyö:))

22/2/06 11:19  
Anonymous Viides rooli sanoo...

Ups, tein mokan! Mutta siitä huolimatta kiitos kaikille osapuolille uuden löydön tähden. Totta puhut, Merja, huikeaa tämä blogiyhteisössä seilaaminen. Eikä nyt muuta kuin tätä kevättä kaikille!

22/2/06 11:59  

Lähetä kommentti

<< Home