26.3.06

Valoa!


Tänään, kun kellotkin siirrettiin tunnilla kesäänpäin, tuntuu tosissaan että on aika keskittyä kesänäyttelyyn. Näyttelytila onkin jo valmiina, seinät ja lattiat uusissa puhtoisissa maaleissaan. Yhden maalikerroksen Raimo aikoo vielä tänään vetästä lattiaan.
Kevätaurinko pääsee nyt vapaasti tiloissa tekemään elävää valotaidettaan. Taiteilijoillemme siis tiedoksi, että alakerta olisi valmis, silvuplee. Taidetta voi tuoda sitä mukaan kun kullekin passaa, toukokuun puoleen väliin mennessä kuitenkin. Vintti on vielä raivaamatta, mutta eiköhän tuokin kohta tapahdu.


Nyt vaan äkkiä sulakoon lumet pois, jotta pääsemme ulkoalueiden ja rakennusten kimppuun!
Huomenna tulee kunnan miehiä katsastamaan ja mittailemaan alueita, kas kun aiomme laajentaa pellolle! Muutakin mielenkiintoista uutta on nuijankopautuksen päässä kunnantalolla huomenna. Toivottavasti emme jää jumiin näihin byrokratian karikoihin, vaan pääsemme hetikohta etenemään ihan tekemisen meiningillä.

Innolla olemme tätä seitsemättäkin kesänäyttelyämme tekemässä, kaikenlaista uutta ideaa on toteutumassa. Ihmisläheisyyden ja jonkin sortin vuorovaikutuksellisuuden on sanottu olevan näyttelymme vahvuuksia ja niihin olemmekin päättäneet panostaa jatkossakin.

2 Comments:

Blogger Merja sanoo...

sitä paitsi voimme myös onnitella itseämme tänään. tarkistin asian; Taidettako? täyttää tänään yhden vuoden!

26/3/06 15:14  
Anonymous Anonyymi sanoo...

Onnea, onnea!

28/3/06 09:30  

Lähetä kommentti

<< Home